Kaasmarkt & meer

Ontdek de kaasmarkt!

Ons café is gelegen op de mooiste en gezelligste plek in Alkmaar, namelijk aan de kaasmarkt. Niet voor niets is het café daarom in het thema van kaas. Onder het genot van een heerlijk stukje kaas en een lekker biertje of wijntje proef je de sfeer van de kaasmarkt. U kunt in ons café de sfeer van de kaasmarkt beleven. Dat is ook niet gek, want ons café ligt op een steenworp afstand van de kaasmarkt. Is het lekker weer? Dan geniet u van de sferen van de kaasmarkt op ons terras in de zon!

Kaasmarkt Alkmaar, een bijzonder schouwspel

Alkmaar en kaas zijn onlos(s)makelijk met elkaar verbonden. Zeker in de zomermaanden is het kaas waar het om draait. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt. De markt is een bijzonder schouwspel met alle tinten geel en sjouwende kaasdragers.

De kaasmarkt in Alkmaar vindt elke vrijdagmorgen van april tot en met september plaats van 10.00-13.00 uur. Daarnaast wordt er ook een avondkaasmarkt in Alkmaar georganiseerd: elke dinsdagavond in juli en augustus van 19.00-21.00 uur. Rond de markt wordt altijd een gezellige ambachtsmarkt/braderie georganiseerd. Is er kaasmarkt? Dan zijn we al om 9 uur open!

Kaasactiviteiten

Door onze unieke locatie aan de kaasmarkt in Alkmaar hebben wij veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een Beemster Rondvaart of een rondleiding door de kaasdragerskamer met aansluitend een walking dinner, het kan allemaal. U kunt met een groep van 10 t/m 30 personen activiteiten boeken via ons Café aan de kaasmarkt in Alkmaar.

Heeft u een vraag?

Neem contact op