Borrelen

Borrelen in Alkmaar

Zoekt u een knusse plek in Alkmaar? Café Jong Belegen is bij uitstek dé plek om gezellig neer te strijken voor een borrel. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Jong en oud, iedereen is welkom en iedereen praat met elkaar. U kunt het hele jaar bij ons terecht voor een hapje of een drankje. We hebben een breed scala aan dranken op onze kaart staan. Daarbij zijn we ambassadeur van Hertog Jan en serveren we de lekkerste speciaalbiertjes. Als het buiten guur is, creëren wij een knus huiskamergevoel waarbij u kunt opwarmen met een fijn winterdrankje. In de zomer kunt u bij ons heerlijk vertoeven op het grote en zonnige terras.

Grote groep? Geen probleem!

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het organiseren van een besloten borrel. Wilt u een verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of zomaar een borrel in Alkmaar organiseren? Het is allemaal mogelijk bij ons. Op een heel ongedwongen manier kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Gezelligheid in kaasthema

Bij ons is borrelen niet zomaar borrelen. Want zoals u kunt zien, speelt kaas een prominente rol in ons café. Het is dus borrelen in kaassferen. Rond borreltijd delen onze medewerkers heerlijke borrelhapjes uit.

Heeft u een vraag?

Neem contact op